JOM IKLAN DI SINI
Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

WELCOME!

WELCOME!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rahsia Anak Pintar Cerdas

Posted by CIKGU KHAI Disember 13, 2014

Perhatian Bagi Ibu Yang Sedang Mengandung Dan Yang Mempunyai Anak Dibawah Usia 5 Tahun!!!

Mahu Anak Anda Pintar & Pandai Membaca Sebelum Masuk Tadika?

Ketahui bagaimana mendidik anak anda menjadi anak yang pintar cerdas dan pandai membaca sejak kecil disini..

Assalammualaikum & salam sejahtera buat ibu-ibu serta bakal ibu.
Boleh dikatakan, hampir semua ibu-bapa inginkan anak mereka menjadi anak yang pintar dan cerdas. Namun, seringkali, tanggungjawab untuk mendidik anak itu, diserahkan bulat-bulat kepada pihak penjaga, nursery, guru tadika dan kadangkala ada juga yang menyerahkannya kepada orang gaji.
Sebenarnya, untuk menghasilkan anak yang pintar, terdapat beberapa teknik dan formula yang boleh digunakan, ia sebenarnya bermula dari sejak anak tersebut di dalam kandungan lagi.
Namun begitu, untuk ibu-ibu yang sudah melahirkan anak, usah risau, ianya masih belum terlambat untuk membentuk anak-anak anda untuk menjadi anak yang pintar dan cerdas.

Ramai Ibu-Bapa Kini, Mendidik Anak Mereka, Sepertimana "Ibu-Bapa Mereka Dahulu" Mendidik Mereka..

Zaman sudah berubah, dulu anak-anak yang berumur 4-6 tahun, banyak bermain nyorok-nyorok, kejar-kejar, cakar ayam, teng-teng dan sebagainya.. tetapi kini, anak-anak yang berumur 3 tahun pun sudah ada ipad/tablet sendiri.
Pesan Saiyidina Umar R.A "Didiklah anak-anakmu mengikut zamannya.."
Saya masih ingat lagi, sewaktu saya kecil dahulu, saya mula belajar membaca sewaktu saya darjah 1 (umur 7 tahun), masuk darjah 2 (umur 8 tahun), barulah saya pandai membaca dengan agak lancar, ianya adalah normal pada waktu itu. Boleh dikatakan, semua rakan-rakan sekelas saya hanya pandai membaca selepas masuk darjah 2.
Ianya sangat berbeza dengan anak-anak zaman kini, pada umur 6 tahun, sebelum masuk darjah 1, mereka mestilah sudah pandai membaca. Jika tidak, mereka akan ketinggalan. Tambahan lagi, pada zaman ini, persaingan adalah sangat sengit. Semua ibu-bapa mahukan yang terbaik untuk anak mereka.
Jadi, beruntunglah anda yang menjumpai website ini!

Pandai Membaca Sebelum Tadika! Besar Kelebihannya!

Menerusi website ini, saya akan bongkarkan tips & teknik, bagaimana anda boleh mendidik & mengajar anak anda supaya pandai membaca, sebelum mereka masuk ke tadika lagi. Lagi cepat mereka pandai membaca, maka lebih banyaklah perkara yang boleh mereka belajar.
Bayangkan, pada umur 5 tahun, anak anda sudah boleh membaca label-label yang terdapat pada botol dan kotak malahan signboard. Saya sendiri agak terkejut, apabila pada satu hari, anak saya yang berumur 5 tahun, tiba-tiba membaca signboard kedai-kedai yang dilalui sewaktu saya membawanya bersiar-siar, "Kedai Makan, Kedai Dobi" katanya dengan penuh semangat. Selepas menyedari perkara itu, saya mula membelikan lebih banyak buku-buku cerita untuknya. .
Pada umur 6 tahun, dia sudah pandai membuka komputer dan menaip sendiri perkara yang ingin dia belajar dan ketahui di google ataupun youtube.
Apabila berumur 7 tahun, dia sudah boleh membaca sarikata yang dipaparkan dan sekaligus memahami jalan cerita serta mesej yang terdapat di dalam cerita tersebut.
Kini, anak saya sudah tahu banyak perkara berbanding rakan-rakannya yang lain. Dia juga lebih mudah faham apabila saya menerangkan kepadanya tentang sesuatu perkara yang agak rumit, seperti bagaimana makanan dihadam di dalam perut, tentang ketuhanan, tentang kehidupan realiti dan fantasi, serta pelbagai lagi perkara.

Ketahui Tekniknya Disini!

Tanpa melengahkan masa lagi, disini, saya ingin perkenalkan kepada anda sebuah ebook tulisan saya, yang akan membongkarkan rahsia, bagaimana untuk mendidik dan mengajarkan anak anda, agar mereka, menjadi anak yang pintar dan cerdas, serta boleh membaca sebelum masuk ke tadika lagi.
Memperkenalkan, ebook "Anak Pintar Cerdas"...
 Click here

Apa Yang Terkandung Di Dalam Ebook Ini?

Ebook ini mengandungi 5 bab...
BAB 1 : Teknik Semasa Kehamilan
Dalam teknik ini saya membongkarkan kaedah utama dalam merangsang minda semasa proses pembentukkan janin lagi. Hebat bukan? Terdapat 10 kaedah yang anda boleh praktikkan di rumah tanpa mengeluarkan satu sen belanja pun !
Antara contohnya :
 • Bagaimana emosi ibu _________. Dan cara ____________ ...Semua ini dibongkarkan dalam ebook ini.
 • Teknik mengusap perut. Bukan main redah jer. Satu kaedah mudah seperti ______
 • Rahsia senaman yang ___________  minda bayi.
Ini sedikit baru. Ada banyak lagi tau..

BAB 2 : Rahsia Kenapa Bangsa Yahudi Genius
Dibongkarkan buat pertama kalinya. Bagaimana kaum  Yahudi tu bijak. Apa petua mereka sampai otak menjadi sangat geliga…
Bagi yang tidak tahu, saya dedahkan dalam ebook ini nanti. Boleh nampak, memang berbeza sangat antara kita dengan mereka.

BAB 3 : Teknik Selepas Hamil
Belum cukup usaha lagi jika selepas hamil anda  mengambil langkah berdiam diri untuk melatih minda si manja anak menjadi genius.
 • Terdapat kaedah rahsia untuk _________ dengan bayi.
 • Permainan yang ____________ otak bayi seperti ___________
 • Cara pemakanan
Dan banyak lagi dalam ebook ini. Kena lihat sendiri..

BAB 4 : Teknik Pemakanan Berkhasiat
Kalau nak bicarakan soal pemakanan memang semua orang kata ambil ubat minda. Benar kah? Sebenarnya tidak perlu pun. Boleh jimat duit.
 • Makanan yang mencukupi nutrient
 • Makanan yang di anggap luar biasa yang di makan oleh orang – orang luar biasa. Contohnya adalah ____________
 • Makanan ini sering lupa nak makan. Padahal ada depan mata jer.
 • Keburukan makanan ringan
Makan pun kena jaga. Minda kita memerlukan makanan tertentu untuk menjadi bijak.

BAB 5 : Teknik Ajar Anak Membaca
Yang ni paling best…Tak perlu tunggu ajar anak membaca semasa umur  5 tahun. Kebanyakkan ibu bapa suka ambil masa lambat untuk mengajar anak membaca.
Saya dedahkan kaedah mudah ajar anak anda membaca seawal usia 3 tahun..
Antara perkara yang saya dedahkan ialah :
 • Perkara JANGAN anda lakukan semasa ajar anak anda membaca !
 • Jangan buat anak  anda pandai belaka. Semua masa umur 3 tahun nak ajar semua benda. Sedangkan kanak-kanak perlukan masa, serta pembelajaran mestilah selari dengan peningkatan umur.
 • 5 tips yang saya bongkarkan.
 Dan banyak lagi. Anda patut dapatkan ebook ini dan baca semua tips tersebut..

Dapatkannya Sekarang!

Pada mulanya, saya berhajat untuk meletakkan harga ebook ini pada harga RM50 seunit. Tetapi, bila difikir-fikrkan semula, sebagai ibu-bapa yang muda, sudah pastinya, ada banyak lagi komitmen lain yang perlu kita tempuhi. Susu anak, pampers, yuran sekolah, insuran dan banyak lagi perkara yang perlu difikirkan.
Jadi, memikirkan hal itu, saya fikir harga RM27 adalah harga yang sesuai dan mampu milik bagi semua ibu-bapa yang mahukan anak mereka menjadi anak yang pintar dan cerdas.
Ya! Hanya RM27 sahaja..... (baik dapatkan ia segara sebelum saya menukarkan fikiran saya!)
 Click here

OPS! Nanti Dulu! Ada Bonus Hebat!

Oh Ya! Hampir-hampir saya terlupa!. Jika anda mendapatkan ebook ini sekarang, saya juga akan memberikan anda 3 buah ebook bonus yang menarik. Ianya adalah...
Bonus 1 : Rahsia Ajar Anak Kenal Namanya
Di dalam ebook ini mendedahkan bagaimana anda boleh membuatkan si manja anda kenal nama mereka. Upsss!! Ia sebenarnya sangat mudah! Dapatkan tekniknya di dalam ebook ini.
Bonus 2 : Rahsia Pemakanan Ibu Mengandung
Ebook ini membongkarkan rahsia pemakanan yang sesuai buat ibu mengandung. Tak kira berapa kali anda mengandung. Ada sesuatu yang perlu anda ketahui di dalam ebook ini. Anda mesti baca!
Bonus 3 : Rahsia Ajar Anak Matematik
Anda mahu melihat bayi anda pandai Matematik. Kaedah yang sangat mudah dan praktikal saya tunjukkan dalam ebook ini. Bukan main tekanCalculator yer. Memang anda boleh ajar anak anda punya !
Usah berlengah lagi, klik butang pembelian dibawah! Dan dapatkan ebook ini beserta 3 buah ebook bonus yang akan membantu anda mendidik anak anda menjadi anak yang pintar dan cerdas!
 KClick here

Jaminan Wang 30 Hari!


Ya! Saya amat yakin ebook ini sangat berkualiti, jadi, saya berani untuk menawarkan anda dengan jaminan pulangan wang selama 30 hari. Jika anda merasakan ebook ini langsung tidak memberikan sebarang manfaat kepada anda. Saya sedia memulangkan semula wang anda dalam masa 30 dari tarikh pembelian anda. Ya! Ianya tiada sebarang risiko bagi anda! Anda boleh membeli ebook ini, dan dalam masa 30 hari, jika anda rasa sangat tidak berpuas hati dengan ebook ini, anda boleh meminta semula wang anda.

0 comments

Catat Ulasan

ULASAN ANDA AMAT BERNILAI. BERIKAN ULASAN YANG MEMBINA. TERIMA KASIH.

Related Posts with Thumbnails


NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!Web hostingJOM IKLAN DI SINI

Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

Translate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Recent Post

Jom join Blog Cikgu Khai.....

YOUR MESSAGE HERE

IKLAN BANNER

IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here


NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting untuk semua!IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here

Twitter

Follow by Email