JOM IKLAN DI SINI
Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

WELCOME!

WELCOME!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Mari Saya Tunjukkan Cara Bagaimana Berniaga DiShopee Dengan Betul Sehingga Mampu Menjana  Sale 4 Angka Seminggu!

Mungkin anda juga pernah beli barang di Shopee tu!

Tapi, rugilah kalau asyik keluar duit sahaja bila masuk dan guna apps Shopee tu!

Apa kata kita tukar dan buat duit pula dengan apps Shopee tu? 

Caranya... Dengan kita jual barang dan jadi peniaga pula disitu!


Ianya sebuah website marketplace! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barang! 

Bahasa mudahnya.. Shopee ini adalah sebuah PASAR! Tetapi secara online!


Kalau nak cerita apa yang best jual barang kat shopee ni! Memang banyak sangat kelebihan dan keistimewaannya!


Lebih-lebih lagi kalau sebelum ini, anda pernah menjual di FB atau Instagram serta menggunakan Whatsapp untuk Close Sale! Memang leceh sikit kalau guna cara tu!


Nak kena layan satu-satu customer untuk dapatkan sale!

Tapi kat Shopee, proses jualan itu jadi lebih mudah!

Tak perlu dah nak layan satu demi satu customer!


Hanya perlu letak gambar produk, letak maklumat produk dan letak harga! Siap!

Kalau ada orang beli! Nanti akan dapat notification dari pihak Shopee!

Tak perlu dah 24 jam tenung handphone dan berbalas mesej di Whatsapp sebab dok layan customer yang belum tentu pun nak beli!


Apa yang paling menarik! Di Shopee ni, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar! Bilangan pelawatnya dianggarkan seramai 21 juta orang sebulan!.. Iaitu kira-kira 700,000 orang sehari! 


ehari! 

shopee traffic

Ramai giler kan? Kalau anda buka kedai kat KLCC pun belum tentu boleh dapat pengunjung/pelawat seramai itu!


Apa yang lagi-lagi-lagi best pasal shopee ni! Pelawat-pelawat kat website/apps Shopee ini! 

Mereka adalah golongan yang mempunyai keinginan membeli yang tinggi!

Sebab itulah mereka masuk/buka apps Shopee! Sebab nak beli barang!


Tidak seperti di Facebook atau Instagram.

Di Facebook & Instagram.. kebanyakkan orang.. buka/ masuk apps tersebut adalah untuk bersosial sahaja! Cuma segelintir kecil je yang masuk ke FB & Instagram untuk cari dan beli barang! Sebab tu kalau nak jual barang kat FB & Insta payah sikit.. nak kena pujuk dan belai dulu customer kat whatsapp.. barulah mereka akan beli!


Eh! Banyak lagilah kelebihan berniaga di Shopee ini!

Kalau nak tahu lebih details pasal kelebihan berniaga di Shopee ni!

Download je EBOOK FREE kat bawah ni!

Ebook Bisnes Shopee!!.!!.

Ebook Bisnes Shopee



Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.




Hah!! Dalam ebook panduan ini, saya dah tulis dan tunjukkan siap-siap. Secara langkah demi langkah, dari mula daftar akaun di Shopee, cara nak masukkan barang hinggalah sampai kepada nak pos barang tu kepada pembeli!


Memang complete!


Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah..

Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini?. 

Klik di bawah.....




PERHATIAN! Kepada Calon Peperiksaan MUET!

KETAHUI TEKNIK LULUS CEMERLANG PEPERIKSAAN MUET DISINI!

(Pendedahan Eksklusif Oleh Penanda Kertas Pemeriksaan MUET!)

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kepada calon-calon yang akan menduduki peperiksaan MUET. Adakah anda kini sedang berada di dalam keadaan rungsing memikirkan tentang peperiksaan MUET yang akan hadapi tidak lama lagi?

Maklumlah, peperiksaan MUET ini mungkin salah satu perkara yang terpenting di dalam hidup anda. Ianya akan menentukan sama ada anda akan berjaya untuk menyambung pelajaran ke IPT atau tidak?, atau ia juga akan menjadi tanda penentu bahawa sama ada anda layak atau tidak untuk dinaikkan pangkat di tempat kerja anda.

Pada tahun 2009, seramai 164,446 calon telah menduduki peperiksaan MUET, tetapi malangnya, hanya 12% sahaja yang berjaya memperolehi keputusan yang cemerlang (Band 6). Bakinya, memperolehi keputusan yang biasa-biasa sahaja dan kurang memuaskan.

Keputusan yang kurang memuaskan ini akan menyukarkan anda untuk memperolehi jurusan yang anda idamkan di Universiti. Keputusan untuk kenaikan pangkat di tempat kerja mungkin perlu dipertimbangkan semula oleh pihak atasan apabila melihat keputusan peperiksaan MUET anda yang kurang memuaskan. Mahu atau tidak, anda terpaksa mengambil sekali lagi peperiksaan MUET dan ianya akan mengambil masa anda selama 6 bulan lagi.

MEMPERKENALKAN EBOOK ‘PANDUAN MUET’

Panduan MUET ini ditulis atas kesedaran membantu golongan yang ingin maju ke hadapan untuk bersaing di era globalisasi ini. Ebook ini memberi garis panduan tentang bagaimana peperiksaan MUET dijalankan dan juga teknik-teknik menjawab soalan-soalan komponen Listening, Speaking, Reading dan Writing.

Di dalam ebook ini, ada banyak panduan dan info yang dapat membantu anda. Antaranya:

  • Gambaran bagaimana peperiksaan Speaking dijalankan
  • Kelemahan calon semasa peperiksaan Speaking
  • Contoh soalan-soalan serta teknik dan panduan menjawab komponen Listening, Speaking, Reading dan Writing
  • Panduan mahir dalam kemahiran mendengar
  • Format terkini peperiksaan MUET dan pelbagai lagi info yang anda perlukan berkaitan MUET


APAKAH ISI KANDUNGAN EBOOK INI?

Bab 1 : Pengenalan

Bab 2 : Apa itu MUET?

Bab 3 : Speaking Paper (800/2)

  • Perkara Yang Perlu Dilakukan Semasa Speaking Exam
  • Contoh Soalan Peperiksaan Speaking
  • Gambaran Bagaimana Task A Dijalankan
  • Gambaran Bagaimana Task B Dijalankan
  • Kelemahan Calon Semasa Peperiksaan Speaking

Bab 4 : Reading Paper (800/3)

  • Panduan Menjawab Soalan Reading
  • Cara Mencari Makna Perkataan Tanpa Guna Kamus
  • Contoh Soalan Reading

Bab 5 : Writing Paper (800/4)

  • Cara Menjawab Soalan Writing
  • Senarai Perkataan Untuk Membuat Analisa
  • Contoh Soalan & Jawapan Paper Writing

Bab 6 : Listening Paper (800/1)

  • Panduan Menjawab Ujian Listening
  • Tips Memperbaiki Kemahiran Mendengar
  • Tips Menjadi Pendengar Yang Baik
  • Contoh Soalan Listening

Bab 7 : Panduan Menghadapi Peperiksaan

  • Sebelum Peperiksaan
  • Semasa Peperiksaan
  • Selepas Peperiksaan

Bab 8 : Penutup



APA KATA MEREKA?

Buku-buku rujukan MUET di pasaran selalunya menyediakan contoh soalan- soalan sahaja. Tetapi Panduan MUET menyediakan sekali teknik-teknik menjawab soalan-soalan komponen Listening, Speaking, Reading dan Writing. Cara penyampaiannya juga mudah dan senang difahami.

Panduan MUET juga amat sesuai bagi calon-calon peperiksaan yang tidak berpeluang mengikuti kelas bimbingan MUET secara formal atas sebab masa atau kesibukan bekerja.

Yang ikhlas, 

 Teacher Asmah http://teikakawashi.blogspot.com


BERAPAKAH HARGA EBOOK INI?

Dengan membaca ebook ini, segala tanda tanya dan persoalan berkaitan MUET yang bermain di minda anda pasti akan terjawab. Anda tidak perlu berbelanja besar untuk ebook ini. Harganya hanya RM30 sahaja!

Ya! RM30 sahaja. Sepatutnya harga ebook ini lebih mahal selaras dengan pengalaman saya yang sudah berbelas tahun menjadi tenaga pengajar, pemeriksa kertas Bahasa Inggeris dan berkelulusan Sarjana TESL. Tetapi istimewa untuk anda, anda boleh memperolehi tips kejayaan peperiksaan MUET ini dengan hanya RM30 sahaja.

ADA BONUS HEBAT!

Jika anda mendapatkan ebook ‘Panduan MUET’ ini sekarang, anda akan menerima DUA lagi buah ebook yang sangat menarik secara PERCUMA!

EBOOK BONUS # 1
TIPS MENGUASAI BAHASA INGGERIS

Ebook ini menyenaraikan dan membincangkan bagaimana anda boleh menguasai Bahasa Inggeris dengan memahirkan komponen Listening, Speaking, Reading dan Writing anda.

Ebook ini juga mengajar anda proses menulis esei dari peringkat memahami tajuk esei hingga peringkat akhir iaitu menyemak kesalahan.

EBOOK BONUS#2
PANDUAN PENGUCAPAN UMUM YANG BERKESAN

Ebook ini memberikan tips menyampaikan pengucapan umum yang berkesan.

Faedah-faedah yang diterima dari pengucapan umum

Perkara-perkara yang perlu dielakkan semasa berucap dan beberapa lagi info menarik tentang pengucapan umum.

DAPATKAN SEKARANG!

Jadi! Usah berlengah lagi! dapatkanlah ebook panduan ini untuk memberikan keyakinan kepada anda di dalam menghadapi peperiksaan MUET yang akan datang dan sekaligus, membolehkan anda memperolehi keputusan yang cemerlang di dalam peperiksaan tersebut! Klik butang dibawah untuk mendapatkan ebook ini!

Ya! Saya ingin mendapatkan ebook Panduan MUET ini sekarang dengan harga RM30 sahaja!

PERHATIAN! Kepada Calon Peperiksaan MUET!


KETAHUI TEKNIK LULUS CEMERLANG PEPERIKSAAN MUET DISINI!

Assalamualaikum dan salam sejahtera…



Related Posts with Thumbnails












NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!











Web hosting



JOM IKLAN DI SINI

Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

Translate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Recent Post

Jom join Blog Cikgu Khai.....

YOUR MESSAGE HERE

IKLAN BANNER


IKLAN DI SINI

Hanya RM5/bulan!!!

Twitter

Follow by Email