JOM IKLAN DI SINI
Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

WELCOME!

WELCOME!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Salam..

Dah lama taka pos entry. Kekangan masa la katakan. Baru-baru ini saya jalan-jalan ke Bandung bersama rakan-rakan guru SMK telok Panglima garang seramai 6 orang. Kemudian dalam 2 minggu selepas tu pergi pulak dengan family. Bajet bukan ada pun tapi disebabkan tiket dah beli awal dapatlah harga murah cikit. Tambahan pula pakej yang kami dapat pun murah. Berbaloilah. Dengan kos tak sampai RM500.00 dah boleh ke Bandung. Memang seronok 1st time ke luar negara. Banyak tempat yg kami lawati contohnya yang paling popular Pasar Baru, Factory Outlet Rumah Mode, Factory Outlet Jalan Dago, Toko 3, Jalan Cibaduyut, Cihampelas, Gunung Tangkuban Perahu dan banyak lagi. Kepada sesiapa yang giler shopping memang sesuai la. Barang-barang memang murah la. Saya kongsikan gambar-gambar semasa kat Bandung.....


PHOTO GALERRY


Di hadapan Hotel Serena, Bandung








Menjamu selera di Restoran Simpang Raya




Tangkuban Perahu



Kenderaan yang digunakan



Membeli ole-ole




Shopping di Pasar Baru




Terminal 3, Sukarno Hatta Airport


















Berikut adalah Pakej Murah ke Bandung tersebut,. Sesiapa berminat boleh berhubung dengan saya. Boleh bagi diskaun cikit:

PAKEJ 3 HARI 2 MALAM BANDUNG

*pakej fullboard (Penginapan, Pengangkutan,Makan & Minum)
**minimum 6 pax

DAY 1 Bandung Airport
= Pick up Airport
= Shopping Program Pasar Baru Trade Centre = Lunch at Local Resaturant = Toko 3 (Original Jeans and Clouth)
= Factory Outlet jln Dago
= Dinner at Restaurant (Dapur Sangkuriang)
= Check In Hotel Serena * * ++ or Hotel Perdana Wisata * * *

DAY 2 North Of Bandung Tours + Shopping
= After Breakfast Visit to :
= Tangkuban Perahu (Volcano)
= Lunch at (Restaurant Sederhana Padang)
= Pasar Baru Trade Centre
= Shopping Cibaduyut Leather Craft
= Factory Outlet jln .Riau
= Dinner at (Nasi Merah Padi Bukit Original) Tengok view Bandung
= Back to Hotel * * * (over night)

DAY 3 Bandung Airport Shopping
= After Breakfast and then Check Out Hotel
= Shopping Cake Lapis Kartika Sari
= Cake Brownies Amanda
= Tambahan ke Pasar Baru Trade Centre
= Lunch at (Sup Bakso Bandung)


Price /Total = Adult : RM 300 Per Person

Child ; 1 - 5 Free

Apartement Braga City Walk * * * * 2 unit (1unit = 2 Room ) 5 [person )

What is Included in the tour Package:

a). Hotel Serena HTL * * ++ 3 Standart Room + 1 Extrabed
b). Car Mini Van (Ac)
c). Meals (B,L,D )
3x Breakfast ,3 x Lunch,2x Dinner
d). Petrol /Gassolin
e). Entrance Fees ( Ticket Tangkuban Perahu )
f). Donations
g). Parking
h). Driver Meals

What is not Included in the Tour Package:

a. Air Fare & airport taxs
b. Aditional Meals (Breakfast,Lunch Dinner)
c. Personal Expenses d. Entrance Fee,Ticket Tour all Sites

Layari: http://melancongkebandung.blogspot.com/

7 comments

  1. Ibu Hakim Says:
  2. salam..
    sy nk tnya kalo pakej 4h3mlm berapa ya?
    lg 1 kanak2 dari umur 1-5thn percuma ke?
    terima kasih

     
  3. AFR Kuantan Says:
  4. Assalam..saya akan ke bandung pd 4-7 feb 2013 (4 hari 3 mlm) ni.. boleh sy tau harga utk 11 dewasa dan 2 kanak-kanak (11-12 tahun ke bawah)?

     
  5. Tanpa Nama Says:
  6. salam

    jadual pernerbangan saya

    1) Masa Bertolak: 5 Apr 2013 Jam 0620 pagi. Tiba di Bandung pada 5 Apr 2013 Jam 0805 pagi

    2) Masa Pulang : 9 Apr 2013 Jam 1545 petang..

    pada 5 apr 2013 sy nak melawat jakarta dan pada 6 apr 2013 pulang ke bandung semula.

    tolong bagi kos harga penginapan dan transport sepanjang tempoh tersebut bagi 5 orang dewasa.. mohon dapat memberi maklumbalas dengan kadar sebeberapa yang boleh segala kerjasama didahului dengan ucapan terima kasih.

    nama: marsahrizal bin omar
    no tel: 0195906356

     
  7. Tanpa Nama Says:
  8. Saya ingin ke bandung pada 8 nov 2013- 11nov2013. Seramai 4 org..agak2 berapa kosnye yr

     
  9. Khai Says:
  10. Emel sye di damiasshoppe@yahoo.com

     
  11. Khai Says:
  12. Kepada pengunjung yg inginkan maklumat lanjut sila tinggalkan no hp @ email anda supaya senang dihubungi...

     
  13. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


     

Catat Ulasan

ULASAN ANDA AMAT BERNILAI. BERIKAN ULASAN YANG MEMBINA. TERIMA KASIH.

Related Posts with Thumbnails


















NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!











Web hosting



JOM IKLAN DI SINI

Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

Translate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Recent Post

Jom join Blog Cikgu Khai.....

YOUR MESSAGE HERE

IKLAN BANNER

IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here










NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting untuk semua!











IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here

Twitter

Follow by Email