JOM IKLAN DI SINI
Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

WELCOME!

WELCOME!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CIKGU RADEN DAPAT BABY GIRL

Posted by CIKGU KHAI Disember 24, 2008

Tahniah kepada rakan blogger kita Cikgu Raden Imanuddin yang telah mendapat baby girl. Saya pun dapat berita ni daripada Blog Perkongsian Maklumat. Bayi dilahirkan secara ceasarean seberat 3.39kg (sihat tu) di HUKM pada 11.50 pagi tadi. Syukur diucapkan kerana isteri dan anak Cikgu Raden yang kedua-duanya sihat walafiat. Maka secara rasminya Cikgu Raden bergelar "BAPA". Tahniah... Tahniah.... Tahniah.... Harap-harap cikgu Raden dapat tunjukkan foto baby dia. Kita pun sama tumpang gembira....

3 comments

  1. Fikrah Imayu Says:
  2. Cikgu Khai....

    cable kamera tak bawak la pulak.. so, agak, macam tak boleh upload gambar... sedih laa.. tak sabar nak tunjuk gambar baby...

    InsyaAllah, saya akan upload juga nanti... Terima kasih kalian kerana men'amin'kan doa kami...

    Maka, secara rasmi, sudah jadi Bapa!
    lain macam je rasa....

     
  3. cikgu khai Says:
  4. Tahniah..........

     
  5. Tanpa Nama Says:
  6. hai......

     

Catat Ulasan

ULASAN ANDA AMAT BERNILAI. BERIKAN ULASAN YANG MEMBINA. TERIMA KASIH.

Related Posts with Thumbnails


















NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!











Web hosting



JOM IKLAN DI SINI

Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

Translate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Recent Post

Jom join Blog Cikgu Khai.....

YOUR MESSAGE HERE

IKLAN BANNER

IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here










NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting untuk semua!











IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here

Twitter

Follow by Email