JOM IKLAN DI SINI
Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

WELCOME!

WELCOME!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOG BARU SAYA

Posted by CIKGU KHAI April 13, 2009



#klik pada banner di atas untuk ke
DAMIA'S SHOPPE

Salam...
Apa khabar rakan-rakan blogger. Dah lama tak upadate blog ni. Sebenarnya saya sedang meng operate laman web untuk business. Nak cuba-cuba berniaga secara on line. Tengok jutawan-jutawan internet yang berjaya, rasa terpanggil nak cuba bidang baru ini. Lalu terhasillah blog saya terbaru iaitu
http://damiasshoppe.blogspot.com/

Buat masa ini saya laman blog ini hanya menjual jersi bola negara, EPL, jersi ragbi dan pelbagai tudung ekin.

Saya harap rakan-rakan blogger dapat membantu saya dalam memperkembangkan business kecil-kecilan saya ini.


Antara produk yang dijual:


TUDUNG EKIN






==========================


JERSI BOLA NEGARA,
EPL, CLUB & RAGBI








Kepada yang berminat untuk mendapatkan
produk-produk tersebut
layari lah
Damia's Shoppe sekarang.
Jangan lepaskan peluang.
Dapatkan produk pada harga murah
tetapi tetap berkualiti.





0 comments

Catat Ulasan

ULASAN ANDA AMAT BERNILAI. BERIKAN ULASAN YANG MEMBINA. TERIMA KASIH.

Related Posts with Thumbnails


















NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!











Web hosting



JOM IKLAN DI SINI

Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

Translate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Recent Post

Jom join Blog Cikgu Khai.....

YOUR MESSAGE HERE

IKLAN BANNER

IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here










NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting untuk semua!











IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here

Twitter

Follow by Email