JOM IKLAN DI SINI
Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

WELCOME!

WELCOME!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CIKGU KHAI SHOPPE

Posted by CIKGU KHAI Julai 08, 2009

Item Name Ariffbillah Habbatus Sauda
Price RM36.00
Information
Ariffbillah Habbatus Sauda - Ikhtiar penghindar/penawar sihir. Dari 100% Habbatussauda Syiria di dalam softgel yg halal. Sakit kepala cari Panadol, Terkena Sihir, Cari Ariffbillah Capsule ... InsyaAllah. Jika di amalkan pemakanan secara tetap pengguna bakal mendapat Pemulihan tenaga. Badan sihat, Akal kuat. Boleh juga dicampurkan ke dalam masakan agar dapat dinikmati seluruh keluarga.

Pernah di mafthumkan sebagai ubat segala penyakit kecuali MATI.
Bagus untuk ibu yang menyusukan anak. Susu lebih berkualiti untuk bayi.
Fungsi unik hanya dari Ariffbillah adalah ANTI SIHIR.
Isi kandungan 60 biji
Cara makan : 2 biji pagi, 2 biji petang
Dikeluarkan oleh: Spectrum Technologies & Services (SA0151054-H)

TESTIMONI PENGGUNA HABBATUSSAUDA ARIFFBILLAH
MAKLUMBALAS TERKINI :
Zamara Buang : just received a call from my mom..according to her after 1month consume habbatussauda..her high blood pressure and diabetic problem was gone..(she have mild diabetic)..she was so happy today when the Doctor given her the report.
MAKLUMBALAS 1 : SARAF
Masalah saraf saya ok dah kak! pegi doktor pergi urut dan juga makan kapsul semua saya buat alhamdullillahdah pulih sepenuhnya tak smpy sebulan pun... TQ kak paksa saya aritu.. uhuhu....
MAKLUMBALAS 2 : MUKA KUSAM KEMBALI BERMAYA
kalau dulu muka kusam aje. Sekarang abg ipar aku dah berseri2 mukanye. Dia nak order lagik 2 botol.. J
MAKLUMBALAS 3 : ILMU BATIN, BELAJAR TAK HABIS
Dulu byk amik ilmu itu ini belajar tak habis.. lepas makan capsule saya jadik baran... naik angin.. cirit birit kejap.. tapi ikut pesan akak saya teruskan juga makan... alhamdulillah.. bertenaga utk kerja.. dan tak lemah2 badan lagik.
MAKLUMBALAS 4 : LEMAH LEMAH BADAN & BAYI MENYUSU BADAN MACAM TAK CUKUP
Aku suka lah kapsul kau! Rasa dia tak macam habbatussauda yg pernah aku makan! Effect plak DABOMB!.. aku dulu selalu sakit sana sini.. asal petang aje mandom! Sekarang aku rasa macam superMOM ... HAHAHAHA! Betul kata kau bukan utk sihir aje menda neh macam2 bagusnye! Dulu anak aku macam tak kenyang aje tau minum susu aku... betul kata kau lepas sebotol neh KOMPOM! Susu aku lebih berkualiti! ANAK AKU KENYANG... AKU PLAK LEH LOMPAT SANA SINI... ILOVEU laaaaahhhh liyna!!!! He he he
MAKLUMBALAS 5 : SEMPUT, DARAH TINGGI & KENCING MANIS
Akak! Mak kite kate kapsul akak bagus sgt! ABAH DAH TAK KENA ASTHMA ATTACK KAK!!! Alhamdulillah sgt2! Lepas tuh mak kata.. dia tak pening2... check darah kencing manis terkawal...sekarang dia sedang kurangkan makan ubat2 doktor tuh… try makan sepenuhnye sauda macam akak
Available Stock OUT OF STOCK






JAKET EKSEKUTIF MURAH JENAMA BMW








Nama Produk

JAKET EKSEKUTIF BMW (Black & Navy Blue)

Harga

RM70.00

Saiz

S-5XL
Keterangan Produk

Boleh tambah embroidery @ sulam logo dan nama.
Agen dialu-alukan dengan pembelian pada harga borong. Tapi kuantiti mesti 12 pcs ke atas.
Stok
Make to order


Hubungi kami: damiasshoppe@yahoo.com

@

0 comments

Catat Ulasan

ULASAN ANDA AMAT BERNILAI. BERIKAN ULASAN YANG MEMBINA. TERIMA KASIH.

Related Posts with Thumbnails


















NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!











Web hosting



JOM IKLAN DI SINI

Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

Translate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Recent Post

Jom join Blog Cikgu Khai.....

YOUR MESSAGE HERE

IKLAN BANNER

IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here










NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting untuk semua!











IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here

Twitter

Follow by Email