JOM IKLAN DI SINI
Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

WELCOME!

WELCOME!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lamanya nak cuti....

Posted by CIKGU KHAI Oktober 31, 2008

Saya rasa rakan-rakan guru pun seperti saya juga tak sabar tunggu cuti. Satu hari rasanya macam setahun. Macam-macam projek nak buat masa cuti. Dah plan baik punya. Cadangannya nak memancing ke Tasik Banding tapi tak confirm lagi. Sesape yang nak join bolehlah hubungi kitaorang. Tu belum masuk plan nak up date blog. Naik cuti nanti blogger2 SMKTPG diharapkan akan dapat memperlihatkan blog masing2 yang canggih. Kenalah explore betul2....

1 Responses to Lamanya nak cuti....

  1. Tuan hamba...sabaklah...ada lagi dua minggu...lepas tu hang bolehlah memancing puas-puas kat kolam di rumah tu...pancing sendiri-sendirilah...tak perlu ajak kawan-kawan sebab kawan-kawantu nak berenang kat kolam di rumah masing-masing..cuti maklumsajalah...selamat nenongkah arus....

     

Catat Ulasan

ULASAN ANDA AMAT BERNILAI. BERIKAN ULASAN YANG MEMBINA. TERIMA KASIH.

Related Posts with Thumbnails


















NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!











Web hosting



JOM IKLAN DI SINI

Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

Translate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Recent Post

Jom join Blog Cikgu Khai.....

YOUR MESSAGE HERE

IKLAN BANNER

IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here










NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting untuk semua!











IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here

Twitter

Follow by Email