JOM IKLAN DI SINI
Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

WELCOME!

WELCOME!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MENGAPA TAK UPDATE BLOG?

Posted by CIKGU KHAI Januari 21, 2009

Kebelakangan ini saya lihat blogger-blogger SMKTPG macam dah slow sikit update blog. Mungkin sibuk dengan tugasan seharian. Banyak perkara yang perlu disettelkan pada awal tahun ni. Saya dapat juga la meluangkan sedikit masa untuk membuat postingan walaupun pendek. Takut nanti BLOGGER.COM block kita punya blog pulak sebab tak aktif. Kepada rakan-rakan semua. teruskanlah berblogging.............

3 comments

  1. Fikrah Imayu Says:
  2. Urusan tak akan berhenti... baik awal tahun, tengah tahun, mahupun akhir tahun...

    tips saya untuk blogger; Tulis apa yang kita fikirkan setiap hari.. Biar pun sedikit, cetuskan sesuatu...

    Setidak-tidaknya, melihat bahawa; rupa-rupanya, kita berfikir rupanya setiap hari... bukan hanya bercakap kosong, kan...

     
  3. Cikgu Khai Says:
  4. Betul tu.. Kerja tetap kerja. Berblogging pun ada faedahnya kalau kena cara...

     
  5. CikguSheLa Says:
  6. yang termampu kita laksana,insyaallah kita laksana..

     

Catat Ulasan

ULASAN ANDA AMAT BERNILAI. BERIKAN ULASAN YANG MEMBINA. TERIMA KASIH.

Related Posts with Thumbnails


















NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!











Web hosting



JOM IKLAN DI SINI

Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

Translate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Recent Post

Jom join Blog Cikgu Khai.....

YOUR MESSAGE HERE

IKLAN BANNER

IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here










NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting untuk semua!











IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here

Twitter

Follow by Email