JOM IKLAN DI SINI
Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

WELCOME!

WELCOME!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KURSUS PEMANTAPAN PENGAJIAN AM DI CORAL BAY RESORT, PANGKOR

Posted by CIKGU KHAI Oktober 06, 2009

Pada Rabu hingga Jumaat minggu lepas saya dan Ckgu Awaludin telah menghadiri KURSUS PEMANTAPAN PENGAJIAN AM DI CORAL BAY RESORT, PANGKOR. Ini merupakan kali pertama saya di Pulau Pangkor. Seronok ada, risau pun ada sebab masa tu ada Gempa Bumi di Padang, Sumatera. Takut juga kalau berlaku Tsunami masa naik feri tu. Tapi Alhamdulillah, semua selamat. Berikut adalah antara koleksi gambar bersamam rakan-rakan guru ketika berkursus.




Dalam ferry ke Pangkor








Bergambar kat motor sewa. RM6 je sejam...











Menaiki kete sewa dari hotel ke jetty. RM10 satu van.

5 comments

  1. Assalamualaikum..

    Kalau ada bahan yg berkaitan nak minta sikit.

    Rasa kita pernah jadi roomate masa Kursus Pembinaan Modul Geografi di Seri Malaysia Genting Highland 2007.

    Tengok pic cikgu Khai macam tembam sikit dari dulu.

    Soory kalau saya silap

    Nik Suhaimi
    Kajang High school.

     
  2. Cikgu Khai Says:
  3. Betul la tu.Kursus Geografi STPM kt Genting. Tahun 2007 kan. Bahan ada. Bagi emel la. Boleh tukar2....

     
  4. Thanks..

    PA tak der bahan sangat banyak pakai buku di pasaran je. nak buat modul tak brapa nak sempat ler Geo ajar dua-dua paper lo ni 27 waktu...fening...

    Geo tu Modul dulu ler ada tambah baik skit dan buat power point skit. Ada letak kat saya punya blok..wwwcikgunikmie.blogspot.com dan www.scrib.com.
    Baru duk belajar buat blog tu pon duk tengok cikgu khai punya tak pandai sangat nak load, link ke apa ke...

    yang latest ada duk buat Diari konsep skit..

    email: cikgunikmie@gmail.com

     
  5. Cikgu Khai Says:
  6. Sama la kita. Bz memanjang mana sempat nk buat semua tu. demo tahan la ada gak buat. Ok la, kalau ada apa-apa emel je...

     
  7. RAZALI SAMAD Says:
  8. Seronoknya dapat kursus Pengajian Am.. saya dah mengajar selama 7 tahun (Pengajian Am) tetapi tak pernah berpeluang pergi kursus macam cikgu... kalau ada masa lawatilah blog saya di www.pam900.blogspot.com

     

Catat Ulasan

ULASAN ANDA AMAT BERNILAI. BERIKAN ULASAN YANG MEMBINA. TERIMA KASIH.

Related Posts with Thumbnails


















NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting mampu milik untuk semua!











Web hosting



JOM IKLAN DI SINI

Hanya RM10/bulan!!!
KLIK SINI

Translate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Recent Post

Jom join Blog Cikgu Khai.....

YOUR MESSAGE HERE

IKLAN BANNER

IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here










NAMSAHAZ Webhosting - Webhosting untuk semua!











IKLAN DI SINI Hanya RM10/bulan!!! Click here

Twitter

Follow by Email